3 lug 2015

Són tornad!

Bondííí bela gent, bentrovads an'mò. Ve domande scusa per vésser stait lontàn per incí tant temp, ma come ja v'hive diit, g'hive de far i exams de madurità. D'encœ són líber come l'ària e spere de poder publicar plu roba interessant, soratut perquè voly portar a la lum el mé nœv projet.
Que roba l'è? Ben, oviament l'è un bell lavoret a fond lingüístic, ma voly mia dir-v trop. Anzi sí, dai. Són dré a "struiturar" un possible stàndard, tant gramatical quant fonètic per el lombard. No... pativ mia, són ja pront a ricéver i vostres insults xD
A ogni mœd, v'el presenteró el prima possible, ma quan que 'l sarà ben fait. Entant ve do un par de notícies. Prima de tut, la cena organizada per Setembre, de la qual v'hive parlad en quell article quí, molt probabelment la sarà scancellada per vàries problemàtiques, ma soratut v'envide a metir el "me piax" a la mea nœva pàgina de Facebook dedicada a de les Citacions Lombardes. Spere de veder-v lí. Entant ve salude e ve àügure un boníssim fin de setimana! :)

Nessun commento:

Posta un commento